ÚVAHA SAMOTÁŘE
Anotace: Být sám, není snadné. I radost, rychleji vadne
Jé jak já se mám
Chodím sem a tam
Tak ze všech stran
vnímám větrů van
I vůni rostlin v květu
co šíří radost světu
Všechny důvěrně znám
jen vůní je rozpoznám
Kytici natrhám
Komu ji dám
Nikoho nemám
Rád jsem sám
Vůně třeba růží
Tělo s husí kůží
hned se napruží
trpí Ale jen muži?
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Linzerka
Komentáře (0)