kovboj
Další v sérii
osamělých večerů
jsem jako jezdec v prérii
na cectě z říše snů.
Šat plný prachu
klikatých cest
vstříc světu
vydávám se na vlastní pěst.
Nevím kam dojdu
nevím co mě čeká
na konci cesty
chci být na sebe hrdý-jako na člověka.
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)