Zbořím oltáře...
vystavěné z hněvu,
vystavím však kostely.
A říkám, že výš a dál
chci umění své posouvat
a ne víc a stále
se vám všem omlouvat.
Slezte z výšin
nesnesitelného vzteku,
už nechci se smát,
říkám to vážně
a říkám to v breku
Ty kdos zůstal
v nechutných těch výšinách,
stejně spadneš dolů
a zespod dubového stolu
já hledím jak topíš se v bažinách
...ale nakonec vím, že
stejně sme v tom spolu.