MEZILIDSKÉ VZTAHY
Anotace: Někdy nejsou zcela zřejmé, jindy zas, až nevyzpytatelné
KAMARÁDI
Bože ach pane bože
kamarádi až na nože
I když věrnost si slíbili
málem se snad pobili
Spor byl tak trvalý
až se spolu porvali
Jako psi spráskaní
loudali se pak spolu
Než však došli domů
smířili se pod strání
Už zvonilo klekání
VZTAH MOŽNÝ DNES: „Miluji tě!“
Chtěli bychom mít spolu dítě
Rčení jen k pobavení i radosti
Přání není matkou moudrosti
Komentáře (0)