Odpočívám
Anotace: Pracuji na zahrádce a vymýšlím blbinky.
Malá pauza neuškodí,
nyní se mi právě hodí.
Dám si pivo pod jabloní,
rýmy se mi v hlavě honí.
Na vše živé kolem koukám,
veršíky si tiše broukám.
Báseň skládám pomaličku,
třeba i na žížaličku.
Vždyť i tahle slizká dáma,
přírodou nám byla dána.
Rybář si ji pochvaluje,
když zas kapra vytahuje.
Přečteno 445x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, tooc, Helena Lovecká, tato22, Dota Slunská, Linzerka, poeta, enigman, Marz, V.N.Losinský, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)