LÁSKA PLATONICKÁ
Anotace: Má velmi četnou podobu. Plní mnohou lidskou nádobu.
Paní mých představ - snů
nesplněných tužeb - nadějí
Stálá radost všedních dnů
Nepotkat – byl bych raději
Pozorovat vás - je radostí
Zalíbit se vám - až štěstí
Kdo se však toho zhostí
u ženy s dobrou pověstí
Nebo vizáž nic nevěstí
Často nedobrák od kosti
Představa plná bolesti
Konec vysněných neřestí
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (1)
Komentujících (1)