MINIATURY 2
Anotace: 1. Aktuální o ochucování zmrzliny 3. Silně erotická
AKTUÁLNÍ HIT
a nebude líp
Jistí dobráci
jen kvůli láci (?)
známí a ne jediný
ochucující zmrzliny
Třeba snad takhle
Chuť hořké mandle
Přidáme cyankáli
To tuhne smích
na tvářích mých
i co se nesmáli
Tak SEBEVĚDOMÝ
před námi stál
Tak se i smál
Snad jakoby
ani nevyměšoval
Silně EROTICKÁ
Nejen
lehké ženy
oblékají
lehkou košilku
Třeba
jen před
což je
na chvilku
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: VE
Komentáře (1)
Komentujících (1)