Přípitek ke svazku
Přípitek vodou
tekoucí, vínem matoucí
Ve jménu věty budoucí…
Ospale bloudící
Pokušení,jež se převalilo do vztahu…
Proto ten spěch.
Nabízíš ostrahu !!
A vida, …Pán se žení !!
Duševní potravu,
Žádné provinění…
Na rohu poblouznění
Obnošená vesta, hodinky na stříbrném řetízku
Pak ve spěchu, přičísneš pěšinku
A vydáš se do svazku !!
Proto ten přípitek….