dobrý, no... ale hlavně aby si to přečet ten hajzl! :)
15.06.2012 19:09:34 | Aťan
:-) ten ode mě myslim za čtyři roky nepřečetl jedinou básničku krom těch, co jsem mu psala do sms ... max mi je kdysi sebral se slovy, ze jsou depresivni, ze je spali a uz nechce, abych je psala ... taky jsem svou cinnost obnovila az v dobe, kdy sel nas vztah do haje :-)
17.06.2012 21:01:44 | Aaliyan