RADOSTI STÁŘÍ
Anotace: Geny, smích, sex - 3 pilíře dlouhověkovosti
Jedna z mála radostí stáří
ať se na to kdo jak chce
jak chce nevěřícně tváří
Dost často hledám brýle
Pak chodím sem a tam
jakoby z dlouhé chvíle
Už jsem nachodil míle
Když je najdu je to milé
Stále víc zapomínám
za což se až stydím
Pak však radost mám
když zas lépe vidím
Komentáře (0)