Jsem nasrič!
Anotace: Omlouvám se za vulgarismy, je to taková vypisovačka...
Mám náladu napsat sprostotu
z jedné noci před lety
zbyly oči pro pláč
z jedné noci před pár dny
zbyl vztek a výčitky
Princové na bílém koni vymřeli
i já myslela, že jsem drsná holka
co touží po krvi a bolesti
Asi ano, ale jen s tím pravým
s kokotem na pravém místě
a srdcem na levém
ne jen s kokotem…
Přečteno 500x
Tipy 5
Poslední tipující: Loveless, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)