Opustil jsem
Opustil jsem milované,
abych poznal jejich lásku,
když sám neumím milovat.
Opustil jsem přátele,
abych poznal jejich věrnost,
když sám umím jen lhát a předstírat.
A opustil jsem poezii,
abych našel její kouzlo tam,
kde už není z čeho vybírat.
A to nejhorší: opustil jsem sám sebe,
abych život zhodnotil s nadhledem,
ale koho to teď bude zajímat?
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Písnička...
Komentáře (0)