V hlavě chaos a v ruce cigáro
V hlavě chaos a v ruce cigáro
nezdálo se mi přece ve snu
že rdesnu ptačímu tvé ruce podobny
když rozohní se v líhni
zvony.
Cloní mi sloni
stojí na mé noze v póze to chatrné.
Všichni to vědí
jen bratr ne.
Nemůže pochopit
že uchopit je za choboty může jen tehdy
když své boty vyzuje.
Sondu jemnohmotnou posílá
a přikyvuje stále
mě tím nasírá.
Do sýra se zakousne na noc
unci nuancí tvé lásky za provázky bude tahat
ten had až do tenat.
Tiše sténat a stínat slonům hlavy
že ten pravý má zdravé plíce
a dvoří se na dvoře
stoprocentní potvoře.
Ve vzoru otvorů spjato se psem
snění
Ranní kuropění
ve vlka tě změní.
Komentáře (0)