...u moře...
Anotace: na charakteristiky znamení nijak zvlášť nevěřím...ale jedna věc sedí,to je fakt :-)
jela jsem včera za tmy tramvají
na kopci pode mnou se Praha objevila
nebo to bylo moře ?
světla se třpytila a tiše ševelila
tak jak to mořské vlnky dělají
nahoru chtěly docákat na maják
(televěž smí se nazývat všelijak)
svítící budovy, mlčenlivé obří lodě
byla jsem z toho trochu zmatená
však už je mi dobře
ve znamení raka kdysi zrozená
asi mám pudový, kladný vztah ke každé vodě
Komentáře (0)