Nepřímo..
Anotace: Něco o Tobě o nás
Myslím na tebe vždycky,když mám plno dětí
zdá se to být jakési prokletí
Však vyhráváš
ani nevíš
co v sobě máš
Zapsáno mezi řádky
je jisté podezření
míň bolí svět toho
co zrovna tu není
Nesmíš mít převahu
nademnou nad námi
snažím se vzepřít
a nebo odejít
ať zůstanem sami
mám malou snahu..
jsi ztělesněním ženskosti
tak výjmečná do morku kosti
A žhář se stane náčelníkem
hasičského sboru
tvým nátělníkem
pohozeným na zem
místo ručníku v ringu
značíš prohru-stavíš mě do pozoru
Nepřímo mě to všechno vzrušuje i děsí
tak vezmu svůj život za pačesy
Přečteno 440x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, gallatea, Romana Šamanka Ladyloba, Písnička...
Komentáře (2)
Komentujících (2)