Bordel
Anotace: Zní to méně poeticky, než by mohl název napovídat
Zase mám bordel ve věcech
hněv to doprovází
pomale vybrnkávání kytary
zní falešně – naladit ji nedokážu
alespoň si to myslím
stejně nemám sluch
v každodenní činnosti
obsažena prázdnota
ne není to póza
že by byly věci prázdné
a já byl nihilista
já bych byl rád,
kdyby měly obsah
kdyby věci byly jak nádoby
které by obsah přijaly
ale tak to není
obsah se z nich vytrácí
a všechno ztratilo svůj smysl
mají vůbec věci smysl?
anebo jsme ti, kteří je musí -
jak jen je to slovo -
skleničky slivovic
všechno je tak plné
každé slovo má jinou barvu a jiný tvar
neexistuje plnost či prázdnota
všechno prostě je
naplnit! tak zní to slovo
zase mám ve věcech bordel
Přečteno 430x
Tipy 6
Poslední tipující: ewon, Písnička...
Komentáře (1)
Komentujících (1)