Vosy, perník... pouťové téma, smutný, ale hezký. Snad se zadaří jinde. Ne všechna srdce jsou taková.
16.09.2012 19:11:12 | Nergal
Těch vos se pase každý den víc a víc. Ale některé i zmírají, protože vzpomínky časem zmizí a nahradí je přítomnost, ne minulost.
Každopádně ST, paráda ..
18.08.2012 00:48:31 | ONLY TRUE