Mě se to líbí moc. Často mě napadá, že bych chtěla určitý okamžik uchovat a otevřít třeba v zimě, nebo až budu stará, nebo až budou děti velké, nebo až nebudu mít lásku. A je to i hezky napsané :-)
24.08.2012 19:32:26 | Lenka Krásnodvorská
A jine zase nekdy vyhodit nekam na smetak,aspon tedy ja takovych mam dost. Diky za navstevu.
23.08.2012 08:09:20 | srozumeni