Anotace: ...se v dešní době nevyplácí, ale bez něj bychom se ukousali nudou.
Je to jak sen
tak prchlivé
pomíjivé
však
pravda
jen.
V hřejivém objetí
s hlavou v oblacích
snívali o dracích
v pokoji
z jiného
století.
Naneštěstí v této době
bláznovství obrací se v hrobě
sejdi z cesty již se nevrátíš
dnes platí jen
prach jsi a v prach se obrátíš.