NENECH SE VYSMÁT
Nechci brečet,
byl to jen okamžik,
ač se mi nezapomenutelně vryl do paměti.
Nikdy neupustím od této myšlenky.
Proč tak brzy odcházejí ti,
které si až časem zamiluji?!
A o to, to víc bolí.
Jaký to je pocit?
Těšit se z mé radosti,
nechat mě milovat,
a pak mi všechno vzít?!
Hraješ dvojí hru
a můžeš to na mě zkoušet dál,
ale měl bys vědět,
že pořád mám co ztratit.
Klidně mě sraz na kolena,
nech mě plazit jako hada,
ale věz - že se zvednu
a půjdu neohroženě dál.
Pěkně hrdě čelem dopředu,
nikdy se k tobě neotočím zády.
I kdyby mi nezbylo už vůbec nic,
na konci půjdu stejně s úsměvem.
Nenech se vysmát.
Přečteno 609x
Tipy 10
Poslední tipující: maliska, Helena Buchtová, El Duende, losscar, TeruKurosaki, Květka Š., srozumeni
Komentáře (3)
Komentujících (3)