Slušnost
Po léta jsem bral
Jedno, zda kozám od huby,
nebo prachy od mámy
prostě mě sžírá svědomí,
že soukolí, až dotočí
já zůstanu dlužen !!
Ještě není konec,
i teď se dá dát !
Slepicím zrna,
bratranci vláček z dětství…
Rybáři věnovat vlasce
nebo kolotoč do Jeslí….
Na tohle existuje metr
Jmenuje se
SLUŠNOST….
Komentáře (0)