Anotace: To jsem takhle byl na jednom školení a v přestávce všichni tak seděli, každý koukal svým směrem, či něco dělal na telefonu. A tak vznikla tato oslava nehledání známostí na pět minut.
nikdo se neusmívá
nikdo se neraduje
nikdo si nezpívá
každý si zapisuje
každý se soustředí
pozornost upřená
svého si každý hledí
vpřed svítí zelená
všichni tak uzavřeni
jen zlomit prokletí
volnosti odepřeni
strávili tak století