ÓDA NA OLŠAVU
Anotace: Vzpomínky stále živé, hřejivé a milé
Oblečen jako v pyžamu
vystudoval celou JAMU
Napsal i Ódu na Olšavu
Vzpomínám na řeku Olšavu
V duchu kolikrát ji přeplavu
Olšavěnko - naše moje milá
z dětství vzpomínka tu zbyla
Tenkrát jsi byla veletokem
dnes vím že tě zdolám
o tyči jen jedním skokem
V úmyslu už léta mám
vidět tě příštím rokem
Nebo snad pod stavem
už si nikdy nezaplavem
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Do Ga
Komentáře (1)
Komentujících (1)