Anotace: ...
Ukradnu poetce koment, který se mi moc líbil:
Kde chybí prostá klika,
tam okno sténá, pláče.
Krbem to nepůjde, zkusil jsem - ..a nepovedlo...
09.12.2012 11:58:01 | Aťan
Kde chybí prostá klika
tam okno sténá, pláče
v zoufalé touze na vlastní uši slyšet
..ptáče
(nebo jen výkřiky startujících motorů )
či mňaučet kočku právě v lovu .. potvoru
08.12.2012 20:57:59 | poetka
Anebo tak:)
08.12.2012 22:55:08 | Písnička...
jen jsem si říkala, co kdyby stačilo otevřít okno...
08.12.2012 23:42:58 | poetka
Písni,
se stejnými pocity budu trpěti
se sivými tvářemi v embriální poloze
a čekat předjaří, trpíci, podoben zvířeti
vdechujíce koberců prach, nemaje možnost skrz smog
POHLÉDNOUT K OBLOZE.
08.12.2012 20:41:52 | kudlankaW