(Ze)mě
pocit rozkoše
jako prvotřídní fet
se rozlije v žíle
království prachových polštářů
loučení
s nevinností
do země krajek výlet
dýchej
dnes ještě neumírej
v mém náručí
nejsem připravená
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: Joe Vai, vkl, Robin Marnolli, Jan Voralberg
Komentáře (1)
Komentujících (1)