Mnohovrstvé dny
dlouho v poklidu splývaly na hladině
měkkého světla
Jako olej vzbuzovaly dojem barev
ale pod povrchem skrývaly hloubku
A temnotu
která se jednoho dne vynořila
o tolik lehčí oleje
aby pohltila všechny ty barevné skvrny
s lehkostí veškeré své tíhy
To byl konec
A taky úplný začátek všeho.
nevím, kolikrát to ještě napíšu, ale geniální a nejlepší od tebe.
18.12.2012 21:02:04 | tenflipskáj dysfunkt