Černá jako vrána
Černá jako vrána,
silnější než lev.
Tak hodně bolí rána,
kterou způsobila lež.
Po celém světě známa,
ostrá jako meč.
Byla mi jednou dána,
bolest zvaná lež.
Ve hvězdách byla psána,
báseň kterou čteš.
Báseň jednoho pána,
kterou pojmenoval lež.
Komentáře (0)