Vánoční realita
Zase přešel rok
zase zrychlil krok
v čase lásky, v čase přání
mizí zloba, mizí lhaní.
Na stupnici vítězů
někdy možná vylezu
avšak zatím s hlavou vzhůru
zaháním svou noční můru.
Často hledím vpřed
na ztracený břeh
koupajíc se v nesnázích
ušpiněný od sazí.
Pryč je doba her
s životem se per
není doba pro snění
jen pro síly běsnění.
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)