dárek
.
.
.
.
.
roztrhala jsem na tisíc kousků
snad kvůli obsahu
příslibu překvapení
dárek tvůj
.
.
vidina lesku nejspíš vpřed mě hnala
.
.
.
.
v plastové krabičce s ladně psanou cenou
nad kterou nůžky úpí
(je těžké býti ženou )-mít touhy plané
.
.
pilník
na mé nehty okousané ..
.
.
.
teď mám od slz rozmazané
dvě fresky na očich
a krk můj v touze
.
.
pláče
.
.
.
.
jak málo jsem tě znala
jak moc chtěla
pro lásku
.
.
.
neviděla
.
.
Přečteno 417x
Tipy 10
Poslední tipující: Aťan, Robin Marnolli, kudlankaW, Miriska, Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)