NEUKOJENÁ
Anotace: Seznámení možné, ale neproveditelné.
Neukojená lehce spím
Ve snu se miluji
ani nevím s kým
Možná s tebou
jindy i s jiným
Moc se stydím
Zmizel i tvůj stín
o vztahu jen sním
Skutečně nevím
jak naložit s tím
Co mohu nemohu
mám nebo nemohu
Postávat jen na rohu
těžko se přemohu
Usínat tak ukojená
jako milovaná žena
Lásku dávat i brát
to hned by byla jiná
Nepomíhá Bůh ni stát
Mnozí by také chtěli
rádi by se milovali
Jak poznat by se měli
vtom je problém celý
Komentáře (0)