Nebe a peklo
Anotace: někdy je to těžká volba
Když jsem spal někdo zaklepal,
byl to bůh a tiše se smál.
Vstávej hochu,pojď a dej se k nám,
já ti za to všechno,co chceš dám.
Vejdi,pojď klidně dál,
proč bys před branou stál.
Vejdi,pojď klidně dál,
Když jsem spal někdo zaklepal,
zírám do tmy a tam satan stál.
Vstávej hochu a přidej se k nám,
po čem toužíš to ti všechno dám.
Vejdi,pojď klidně dál,
proč bys před branou stál.
Vejdi,pojď klidně dál,
Vzbudím se a koukám,jsem tu sám,
na čele kapky potu mám.
Často mám tyhle divný sny,
v uších mi ty dva hlasy zní.
Vejdi,pojď klidně dál,
proč bys před branou stál.
Vejdi,pojď klidně dál.
Přečteno 525x
Tipy 1
Poslední tipující: Sýkorka07
Komentáře (0)