A co dál?
Anotace: Život není jen černý nebo bílý
Život je fajn dokud myslíš,že patří ti svět
Tak to není
Máš spoustu plánů a všechno chtěl bys mít hned
To se změní
Věříš,že pravda je mocná a nesnášíš lež
To si ceníš
A v srdci jedinou lásku navždy mít chceš
Hned se ženíš
Jednou však zjistíš,že takhle bílé to není
Že každá maličkost osud tvůj trochu změní.
Na pilíři mostu stojíš – a co dál?
Do řeky pod sebou hledíš – a co dál?
Najednou čert vzal tvý plány,jak dobít svět
Všechno končí
Po lásce co byla navždy ti zbylo pár vět
Teď se loučí
Život může ti změnit i zbořenej kříž
To se stává
Pravda se někdy v lež změní a pak je ti blíž
Kdo je pravá
Jednou však zjistíš,že takhle černý to není
Že každá maličkost osud tvůj trochu změní
Na pilíři mostu stojíš – a co dál?
Do řeky pod sebou hledíš – a co dál?
Odejít vždy lehký není – a co dál?
Věř,že smrt ti život změní – a co dál?
Tak sestup dolů a nekoukej zpátky
Beztak tok života bývá dost krátký
Přece ho nezmaříš v jediné chvíli
Nikdy nic není jen černý a bílý
Přečteno 559x
Tipy 1
Poslední tipující: Shaznay Heavy
Komentáře (6)
Komentujících (2)