Duše ztracený
Anotace: co bude až tu nebudem?
Po smrti ztratíš svoji tvář,
ať jsi měl rohy či svatozář.
Můžeš bejt slušňák nebo rváč,
samá cnost,falešnej hráč.
Vzpomínky a duše Tvá
s námi dál tu zůstává,
než poslední kdo Tě znal,
taky v prach se změní.
Vím že tu jsou - dál duše ztracený
kolem krouží.
Neodejdou - žít v našich myšlenkách
navždy touží.
Do srdce žal když vrazí nůž
a rty ozdobí černá růž,
až smrt ukáže jak jsi žil
a kdo si věčnost zasloužil.
Vzpomínky a duše Tvá
s námi dál tu zůstává,
než poslední co Tě znal,
taky v prach se změní.
Vím že tu jsou - dál duše ztracený
kolem krouží.
Neodejdou - žít v našich myšlenkách
navždy touží.
Přečteno 538x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
Komentáře (2)
Komentujících (2)