Anotace: Ekonomická situace naší země připomíná katastrofu Titanicu, a já jakožto studentka obchodní akademie nemám vůbec nic lepšího na práci, než znevažovat jeden z maturitních předmětů. Tak vzniká "Ekonomicky utopen aneb Kytice pro ekonomy".
jedno moderní přísloví říká..že dnes hulej jen blbci a ženský
..nejsem zastánce ničeho, ale přijde mi to úsměvné:-)
04.02.2013 21:18:05 | Robin Marnolli