TECHNIKA SLOUŽÍ
Anotace: ale někdy také otravuje
OBĚD
Když vložím hladový
sousto do úst honem
hned někdo zazvoní
Tak všeho nechám
ke dveřím spěchám
zas nikdo před domem
NOC
Sotva v spánku
do snů padnu
zlostí žasnu
telefon zvoní
Vstanu i když
oko slzu roní
Představím se
v telefonu už
zas nikdo není
Koho to baví
Nikdo se ani
nepředstaví
To není humor
tím méně zdravý
Je až k pláči,
čím se lidé baví
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Miriska
Komentáře (0)