PRKNA
Anotace: která provázejí nás, po celý život náš
Byli jsme mladí krásní
mnozí jako z růže květ
Místo práce „Píseň práce“
často museli jsme pět
Mysleli jsme a rádi
i když nic se nevrátí
jen do života vpřed
Teď jen start a vzlet
Celý život nás provázejí
prkna co znamenají svět
Ty co jakés kouzlo mají
Pak nastane jistý zvrat
Stalo se tak mnohokrát
Na prknech kde nelze stát
poslední roli budeme hrát
Nehybně ležet
prkenně na prkně
Ničeho neželet
oko ani nemrkne
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: kolemjdouci, Robin Marnolli, Miriska, Joe Vai
Komentáře (0)