Dítě
Duše dítěte
v dospělém těle
ustrašená světem
připadá si jako v cele
s pouty na rukou
co tak těžké jsou
za mřížemi jenž nepovolí
uvězněni jsou snílci bláhoví
se všemi sny
ve vězení všednosti
uspěchaného světa
doživotí
zní verdikt od člověka.
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: Aiury, Robin Marnolli, Avola
Komentáře (3)
Komentujících (3)