NEUROTIK
Anotace: Ovládat sám sebe = vítězství člověka nad přírodou
Ovládnout vypěnění
Nastane taková doba
přepadne mne zloba
Se vším rámusím
i když nemusím
Sám sobě se hnusím
uklidnit se zas musím
Jinak zlobou se dusím
A dost Hned to zkusím
Vážení milí já totiž
nechci být na obtíž
Komentáře (1)
Komentujících (1)