VÝSTAVNÍ PRSA
Anotace: Jen vyslovuji svůj pocit. S čímkoliv pro zlepšení sebevědomí však rád souhlasím
Vzývám aj nebesa
Bože výstavní prsa
jak kostelní zvony
Bohužel zklamaní
Radost žádná není
Jsou to jen silikony
Tvarem sice sluší
Ať to někdo zkusí
Ňadra nemaj duši
Může se stát
že implantát
chybí záruka
pod tlakem
krásu zničí
vášnivá ruka
Tak odjakživa
mimin výživa
mužů živá hračka
Po čas dlouhý
mají vzbuzovat
milostné touhy
To dostalo mat
Naše milá ženo
už to není ono
Zmizela přednost
tedy živočišnost
Ta chybí a dost
Komentáře (0)