Nemám žádné povinnosti
tedy kromě úklidu,
něco restů z minulosti,
nouzi netřít o bídu,
včas a přesně svážet domů,
druhý den zas vyvézti,
vstávat ráno, za tmy k tomu,
i když přijdou bolesti,
nakupovat potraviny,
zvládat nové úkoly,
chránit lidem jejich PINy,
při tom chodit do školy,
živit stát a živit krky,
splácet dluhy státních kas
a nemyslet na ústrky,
že mám všechno, jen ne čas