STARÝ POETA
Anotace: Stárnou znamená blbnout?
Jak pozoruje za léta
vnímá už starý poeta
o němž většinou vědí
věnuje se denní šedí
Podobný daleko
široko asi není
Nic mu neříká
ve dnech snění
Píše tak rychle básničky
jako pracovaly mlátičky
Každou mám za jen chvíli
Připomíná sklizeň obilí
Asi je to chorobný stav
Múzo děkuji, ale už plav
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: kolemjdouci, Robin Marnolli, poeta, Joe Vai
Komentáře (3)
Komentujících (3)