Měsíce se léty mění na hodiny
hodiny na minuty,
které nemají místo
pro alternativu
Věk křížovým pravidlem
popře nepřímou úměru
mezi vzdáleností a přitažlivostí -
obé se zmenší
stejně jako nadutost volů
a pýcha slepic
se spojí ve zrání pozadí
Čas čaruje - vrací dětství jak kašičku
na zeleném rendlíčku
Život nenažraným nemocem
odvede daň ze zisku posledních dní
a my
přemítáme zda budeme chybět dětem
(kterým jsme teď na obtíž)
nakonec nevíme,
z čehože je nám smutno...
Hm... asi z toho, že už končí premiéra
krátké jednoaktovky
derniérou
Opona jde dolů
Nikdo netleská