Anotace: ...
Sbírka: Z pera Lady EM
Můj epitaf
vy, kdož jste mě znali
a milovali
vzpomeňte
já měla život ráda
a chtěla jsem ho žít
nyní však musím jít
nahrbit smrti záda
až začne jarních větrů vání
dávný odlesk mého pousmání
budete s vůní prvních růží
pít
***
vzdávám hold a úctu
09.03.2013 12:31:19 | Aťan
tady jsou další slova zbytečný...
09.03.2013 09:56:48 | Joe Vai
...tak tak :)
09.03.2013 12:28:08 | Radhuza pro Hospic sv. Štěpána
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?