Anotace: není lehké přestat sem psát. Kolikrát se ještě vrátím, než vše smažu...
Proč bys všechno mazal? To by byla škoda. Např.tvoje poslední dvě úvahy četlo více než 40 autorů literu.
11.03.2013 12:53:14 | Inna M.
je to už neutichající boj, kdy se rozhoduji odejít a skončit. Jsem zde už několik let a liter se za poslední dobou hrozně změnil a sám chci jít dál. Tak je možnost, že buď to smažu, nebo ne...
11.03.2013 17:17:21 | Láďa