Anotace: a pracovní doba se rovná délce života
Kompletní výměna některých pochopení
jak věci plynou
ve svém řádu kde se touhy rodí
a nenávisti hynou
ta louka kde se trhá po okraj štěstím naplněn
pohár chvil cituplných
tam já tě pro své nitro zrodil - pochopil
to co je vryté pod povrchem a vrůstá pevně do všech žil
koluje krví
srdcem hnáno - já v jedné chvíli uchopil
a sevřel v touze po poznání
jenže ty termíny
všechny jsou obsazené
do hloučku vlasů sedá prach
a stroje stojí