Chci..
Anotace: Láska hory přenáší..
Když napsal poprvé, já chtěla znova,
čekám dlouho již na tvá krásná slova.
Slova jenž popletli mi hlavu, tak napiš znovu, :(
čekám na tvou zpravu.
Chci tvoje verše, fantazii oslovím,
lásko, však já nikomu to nepovím!
Toužila jsem a toužím po tvém objetí,
tak rychle touha přeletí, já musím jít v dáli.
Všichni chtějí abych žila a trpěla sama,
ale já chci zprávu tvou, nechci být smutná dáma.
Chci poslouchat tvá sladká slova,
Chci slyšet je dnes,zítra znova.
Chci tebe znát a …
mít tě ráda, chci tebe milovat!!
Chci..........
Stále jen bych něco chtěla a na tvé chtění? - Zapomněla ..
Přečteno 473x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgenstern, Bakchus, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)