polykáš
dneska jsou na všechno lentilky
zobání pro štěstí
takovej pochybnej ptačí trus
co leze z myslí
co nemyslí
co nemůžou
už nechtějí
opití instantní chemií
opití vlastní apatií
otěže utáhnout
hurá do mdlob
splašené spřežení smutku
uháníme za sraženým smíchem
znásilňujíc sami tebe