Anotace: Plni umělých sladidel ..
Tenká linie
/Mezi životem a smrtí/
V křehkých skořápkáchNaivní hrdosti
Z písku bábovkyPlácáme si na duši
K uzoufaní
Nešťastní a přešťastníK šálku hořkých slz
Chybí cukřenka
tahle se mi líbí nejvíc
30.04.2013 19:08:09 | Jiná
Děkuji, je taková upřímná ;)
30.04.2013 21:54:13 | M.V.Jung.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?