MOBIL DRUŽKA MÁ
Anotace: Nedělá velkou chybu, kdo žije bez mobilu?
Mobil ta družka má
nároky žádné nemá
Bez mobilu
hned to řeknu,
už se snad ani
nenadechnu
Navždy najednou
stále je se mnou
když chodím
i nechodím
ležím sedím
nebo už spím
Bez něj ani ránu
sahám po něm
rychle honem
hned po ránu
Bude to asi tím
že jen s ním
všechno vím
Jak šťastně žiju jen
s tím svým mobilem
Teď volám všem lidem
Ženil jsem se omylem
Je mi tak blaze!
Třeba na dráze
kde padají i saze
nebo v krutém mraze
zas píšu esemeseku
POZDRAV VÁM V ČESKU
K ZÍTŘKŮM I K DNEŠKU
Komentáře (0)