Spoutaná
Osvobodit se,
žít bez omezení,
odletět tam kde toužíš být...
Ne, to nemůžeš,
tohle nesmíš!
Co je správné
to je zakázané
a co škodí světu
je nazýváno spásou.
Jen buď statečná,
s úsměvem na rtech
kráčej vstříc smrti
a hlásej tu zprávu
že za nezávislost
se platí
otroctvím
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: Aiury, RyxiraAmyGinger, kolemjdouci, Amonasr, aley
Komentáře (1)
Komentujících (1)